3.2.2023
EMMAN & MATILDAN KAKKOSSINGLE SANOITTAA OSUVASTI RAKASTUMISEN TUNNETTA

Warner Musicin tuore sainaus emma & matilda -duo on valloittava kaksikko, joka hurmasi viime marraskuussa koskettavalla debyyttisinglellään Joku jonka sä haluut. Tänään julkaistu kakkossingle Sä saat mut jatkaa orgaanista ja herkkää linjaa, joskin sydänsurujen sijaan tällä kertaa antaudutaan rakastumisen huumaavalle tunteelle. Kaksikon kirjoittaman kappaleen on tuottanut Atso Soivio.

– Tää biisi kertoo siitä, kun yhdessä yhdentekevässä arkisessa hetkessä tajuaa, että ei haluaisi olla missään muualla maailmassa kuin siinä missä on just nyt, ja kuinka se on niin ihanaa ja niin pelottavaa samaan aikaan. Oltiin viime kesänä Hampurissa tekemässä musaa ja kirjotettiin tää siellä, ensimmäinen idea tuli aamupalapöydässä ja saatiin biisi valmiiksi saman päivän iltana meidän kämpän partsilla, kertovat Emma ja Matilda.

emma & matilda on duo, jonka muodostavat 23-vuotiaat parhaat ystävykset Emma ja Matilda. Kaksikko luonnehtii musiikkiaan bedroom folkiksi, ja suuri osa duon kappaleista onkin tehty jommankumman makuuhuoneessa. Emma ja Matilda kirjoittavat ja laulavat, ja pääosin myös soittavat ja tuottavat kappaleensa itse. Ihmissuhteet toimivat loputtomana inspiraationa Emman ja Matildan melankolisille melodioille ja teksteille, jotka välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Alexander Richardson

emma & matilda:

Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com