2.2.2023
WHEREISMIKE JULKAISEE UUDEN SINGLENSÄ SPED UP-VERSIONA

Emoräppiä, hyperpoppia ja punkkia musiikissaan sekoittava whereismike julkaisee uuden singlen annoin mun sydämen – sped up huomenna 3. helmikuuta. Nimensä mukaisesti kappaleesta julkaistaan ensimmäiseksi sped up-versio, joka on kasvattanut suosiotaan TikTokissa jo useamman viikon ajan, katso videoita täältä. Artisti on tehnyt kappaleen yhdessä Heviteemun kanssa.

”Laitoin TikTokiin biisistä pelkän sped up-pätkän ja se on saanut niin paljon reaktioita aikaiseksi, että halusin laittaa sen ulos! Mitä tulee kappaleen tekstiin, se käsittelee jotain mille olet omistanut oman elämäsi, mutta joka rikkoo sinut sisimmästäsi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi parisuhdetta tai sitten jotain huonoa tapaa/toimintaa, kuten omalla kohdallani. Halusin, että kappaleeseen voi samaistua kuka vaan, eikä sen samaistuminen edellytä epäonnistunutta parisuhdetta. Olen kamppaillut syömishäiriön kanssa vuosia, joten omalla kohdallani kappale käsittelee sitä.”

whereismike on costeen perustaman levy-yhtiön Tuhma Musicin ensimmäinen sainaus. Haapajärveltä ponnistava monilahjakas artisti löysi musiikin pariin bänditoiminnan kautta 7-vuotiaana ja viisi vuotta myöhemmin hän jo tuotti itse ensimmäisiä kappaleitaan. whereismike on julkaissut omakustanteisesti musiikkia jo useamman vuoden ajan.

Lataa whereismiken promokuva täältä!
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

whereismike:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/whereismike

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com