27.1.2023
PYRYTHEKID JULKAISI UUDEN MENEVÄN SINGLEN UUS VUOS

Monsp Recordsin sainaus Pyrythekid julkaisi uuden singlen Uus vuos. Single kääntää jälleen uuden sivun artistin tuotannossa. UK garage ja grime soundillisia kappaleita viime vuonna julkaissut artisti palaa nyt takaisin tyypillisemmän räpin pariin. Tuoreen kappaleen on tuottanut Pyrythekid ja Heebo. Sanoituksista vastaavat artistin lisäksi Niiles ja Onni.flp. Kuuntele biisi tästä!

– Kiva päästä julkasee uutta musaa taas. Vuoden eka julkasu ja tuntuu että nyt on hyvä flow päällä musan suhteen. Tää kyseinen kappale on myös startti mun kid3-albumille, joka tulee soundiltaan olemaan hyvin kid2-tyyppinen, Pyrythekid kertoo.

Viime vuonna YleX:n Läpimurto 2021 -yleisöäänestyksen voittaneen Pyrythekidin ura on ollut nousukiidossa vuonna 2020 julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Marraskuussa 2020 Gettomasan ja Axel Kalan kanssa julkaistu Monspin debyyttisingle Epäkohtelias on striimannut yli 6 miljoonaa striimiä pysyttyään lähes puoli vuotta Spotifyn top 50-listalla julkaisun jälkeen.

Lataa promokuva tästä!

Pyrythekid
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/pyrythekid

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi / +358 404159273