27.1.2023
KAISA OTTELIN JULKAISI KOSKETTAVAN DEBYYTTISINGLEN

Warner Musicille kiinnitetty herkkyydellään hurmaava Kaisa Ottelin on kiinnostava tulokas kotimaisella pop-kentällä. Kaisalla on ainutlaatuinen taito puhutella kuulijaa samaistuttavilla, tarkkanäköisillä ja henkilökohtaisilla lyriikoillaan. Katso artistin tänään julkaistun Loppua uhkaava sykli -debyyttisinglen tunnelmallinen lyriikkavideo tästä!

– Päädyin lukemaan uutisen, jossa kerrottiin, että joku meduusalaji pyörii vuosia kohti merenpohjaa vaan kuollakseen. Juuri samaltahan myös tuntuu kun tietää, että suhde on loppumassa. Sitä vaan pyörii kohti eroa, eikä voi tehdä asialle mitään.

– Tää kappale kertoo siitä, kun suhde on selkeästi loppumassa ja toinen on lipunut kauemmaksi niin, ettei enää näe tai halua toista. Samalla kuitenkin tekisi mitä tahansa, että saisi edes sen pienen palan sitä mitä joskus oli. Ja siksi onkin valmis pyörimään ikuisesti loppua uhkaavassa syklissä, jolla vaan pitkitetään eroa ja joka tuntuu pahalta.

Jyväskylästä ponnistavan Kaisa Ottelinin orgaaniseen äänimaailmaan nojaavat kappaleet kasvavat koukuttaviksi pop-teoksiksi artistin koskettavan ja erityislaatuisen laulutulkinnan myötä. Kaisan heleä ja kirkas lauluääni pääsee oikeuksiinsa myös artistin TikTok-tilillä, jonne on kertynyt jo lähes 30 tuhatta seuraajaa.

Lataa promokuvat tästä!

Kaisa Ottelin:
Instagram
TikTok
warnermusic.fi/kaisaottelin

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com