27.1.2023
BABY BLU JULKAISI UUDEN SINGLEN – MUKANA YRJÄNÄ

Nousevat hip hop -artistit sekä ystävykset Baby Blu ja Yrjänä yhdistävät voimansa tänään julkaistulla kappaleella riidellään > naidaan. Parisuhdeongelmista kertova biisi on Baby Blun toiseksi viimeinen single ennen debyyttialbumin julkaisua. Kaksikon lisäksi kappaletta on ollut tekemässä Jalmari Hakaniemi. Kuuntele biisi tästä!

Soitin biisin demon Yrjänälle ja hän fiilisteli sitä tosi paljon, joten pyysin häntä messiin. Myöhemmin viimeisteltiin biisi yhdessä, kun Yrjänä tuli luokseni Lappiin, jossa olin kirjoittamassa albumiani. Suhteisiin kuuluu draamaa ja vaikeita hetkiä. Kappale kertoo siitä, ettei jaksa enää riitelyä suhteessa, vaan kaipaa läheisyyttä, rakkautta ja yhteyttä. Haluaa vaan rakastaa toista ja that’s it, Baby Blu kertoo kappaleesta.

Baby Blu huumaa kuulijan henkilökohtaisella tarinankerronnalla ja omaperäisellä soundilla, joka kuulostaa siltä, miltä “baby blue” -väri näyttää. Nouseva hip hop -artisti on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen, ja jazz-rumpaliksi opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna. Artisti viimeistelee parhaillaan tänä vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan.

Lataa promokuva tästä!
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Baby Blu:
Instagram 
TikTok
Spotify 
warnermusic.fi/babyblu

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com