24.1.2023
ESSI VARILASTA WARNER MUSICIN SENIOR PROMOTION MANAGER

Essi Varila on ylennetty Warner Music Finlandin Senior promotion manageriksi. Uusien työtehtävien lisäksi Essi jatkaa työskentelyä ABREUnEllinooran, EtancosteenJenni Vartiaisen, MouhouksenVesalan ja lukuisten muiden artistien parissa. Toimenkuvassaan Essi raportoi kotimaisen puolen markkinointipäällikölle Isadora Kamotskinille.

– Essi on promotiimimme kokenut jäsen ja hänen osaamisensa on tärkeä tuoda myös tiimimme muuhun tekemiseen artistipromon lisäksi. Senior-titteli kertookin oikeastaan kaiken oleellisen: tämä henkilö on ansioitunut työssään sellaiselle tasolle, että hän pystyy ydintyönsä lisäksi ottamaan vastuuta isommista kokonaisuuksista tiimin sisällä ja hänellä on arvokasta tietoa ja ymmärrystä työstään. Haluan onnitella koko tiimin puolesta Essiä ansaitusta ylennyksestä, Isadora Kamotskin sanoo.

Essi Varila aloitti työskentelyn Warner Music Finlandilla kotimaisten artistien promootiopäällikkönä elokuussa 2017. Yli viiden vuoden aikana Essi on tehnyt töitä lukuisten maamme ykkösartistien kanssa. Hän on vastannut muun muassa Ellinooran kolme Emma-palkintoa saaneen Viimeinen Romantikko -albumin promootiosta sekä ollut alusta asti isossa roolissa uusien artistien, kuten Etta ja costee, menestystarinoiden luomisessa. Uudessa roolissa hänen toimenkuvaansa kuuluu artistipromon lisäksi isompia vastuualueita kotimaan markkinointiosastolla.

Essi on koulutukseltaan kulttuurituottaja ja on ennen uraansa Warner Musicilla toiminut muun muassa viiden vuoden ajan vastaavana tuottajana Emma Gaalassa sekä työskennellyt Ruisrockin ja lukuisten muiden tapahtumien tuotannossa.

Lisätiedot:
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
Isadora.kamotskin@warnermusic.com