20.1.2023
MODERNIN R’N’B:N LUPAUS SERAFIINA JULKAISI TÄNÄÄN TOISEN SINGLENSÄ TERAPIAA

Lokakuussa Hullu-debyyttisinglensä julkaisseelta Serafiinalta saatiin tänään uutta musiikkia! Artistin modernia ja tyylikästä r’n’b soundia esittelevä Terapiaa-single käsittelee huonon parisuhteen jättämiä jälkiä ja niistä vapautumista. Kappale on tehty yhdessä AninAleksanteri Hulkon ja Elias Hjelmin kanssa. Kuuntele Terapiaa tästä!

– Tää biisi on erobiisi. Se on täynnä pettymyksiä, toksisen suhteen jättämiä jälkiä, niistä toipumista ja lopuksi onnenkyyneleitä ja itsensä löytämistä. Minulle sanottiin joskus että jos väärä tyyppi voi tuntua noin hyvältä, niin mieti kuinka hyvältä se oikea tyyppi sitten tuntuu. Joskus suhteessa voi kokea olevansa ihan joku muu kuin mitä oikeasti haluaisi olla. Kun sellaisesta suhteesta päästää irti, huomaa olevansa juuri se tyyppi joka sun sisällä odotti ulospääsyä ja vapautta.

Monspin tuore artistilupaus Serafiina leikittelee musiikillaan erilaisilla klubisoundeilla. Artistin ainutlaatuisessa, pehmeässä lauluäänessä ja tulkinnassa kuuluu kaikuja hänen taustastaan jazz-laulajana. Serafiina kuvittaa kappaleillaan nuoren naisen tarinoita ja tunteita samaistuttavasti sekä pilke silmäkulmassa. Serafiinan inspiraationa toimivat isot nimet Ariana Grandesta Jorja Smithiin.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Serafiina:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/serafiina

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com