20.1.2023
JOULUKUUSSA LOPPUUNMYYDYN TAVASTIAN LÄMMITELLYT PAMELA JULKAISI UUDEN SINGLEN MITÄ JOS?

Kanadalaista Mother Mother -yhtyettä loppuunmyydyllä Tavastialla joulukuussa lämmitellyt PAMELA julkaisi tänään uuden singlen Mitä jos? Kappaleella duo avaa omia kipeitä kokemuksiaan rehellisemmin kuin koskaan aiemmin:

 Tää biisi on syntynyt jo pidemmän aikaa sitten semmosesta omasta riittämättömyyden tunteesta, joka on tullut muun muassa läheisten kuoleman jälkeen. Teksti on niin rehellinen, että näin jälkeen päin tuntuu kuin katselis oman päänsä sisälle ulkopuolisena. Nyt kun asiat on paremmin, osaa nähdä kaiken objektiivisemmin ja olla itselleen armollisempi.

– Meistä varmasti jokainen on ollut yksin hereillä keskellä yötä ahdistuneena loppumattoman ’jossittelun’ uhrina ja omien murheidensa kanssa tuskaillen sekä ylianalysoiden tätä elämää, mennyttä ja tulevaa, miten asiat on tai miten ne olisi voinut olla, ja halusimme tiivistää juuri sen avuttoman fiiliksen biisin muotoon – emme ole murheidemme kanssa yksin vaikka joskus tuntuu siltä!

Mouhouksessakin vaikuttavan Valentinin ja myös jyväskylälähtöisen KR!M:n muodostama PAMELA on suomeksi laulava duo, joka ei jumiudu genrerajoihin ja se näkyy myös isosti heidän musiikissaan. Puhuttaessa PAMELAn biisien synnystä ja dynamiikasta, suunta on selvä: kaikki tehdään yhdessä. Kaksikon biisit syntyvät omakohtaisista tarinoista ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Vihtori Valkama

PAMELA:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/pamela

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Elsa De Campos / Live Nation
elsa.decampos@livenation.fi