20.1.2023
EMMA-EHDOKAS ANI JULKAISI UUDEN SINGLEN POPSTAR!

Vuoden musiikintekijä -ehdokkuudella Emma Gaalassa huomioitu ANI julkaisi tänään 20.1. uuden singlen PopStar! Debyyttialbumiaan viimeistelevä poppari julkaisee odotetun albuminsa vielä ennen ensi kesää.

– Oon viime kuukausina tehnyt paljon itsetutkiskelua ja tajunnut, että huolimatta siitä et tiedostan kaikki supertähteyden varjopuolet, joku osa mussa vaan jatkuvasti janoaa sitä hulluna. Mä haluun olla esillä, haluun et jotkut ihailee ja jotkut vihaa mua, haluun elää henkisessä eristyksessä, enkä tiedä miksi. Tavallaan haluisin sammuttaa tän osan musta koska loput musta ei pidä näistä arvoista, mut samalla jollain tapaa tarviin sitä.

– PopStar!-biisillä mä haluun antaa puheenvuoron tälle pinnalliselle, itsekkäälle ja turhamaiselle puolelle musta, joka haluu Suomen suurimmaks popstaraks, hinnalla millä hyvänsä. Tosi ristiriitanen biisi siitä, että oon sen kanssa täysin eri mieltä, mut koen sen silti omimmaks kaikista mun tähänastisista biiseistä. 

– Tää biisi syntyi helposti, ja meen koko ajan enemmä shokkiin kuunnellessani tekstiä ja tajutessani kuinka oikeestaan vakava biisi tää on. Täs biisis sanon asioita mitä en oo halunnu myöntää itellenikään.

Nouseva pop-tähti, lahjakkaana biisintekijänäkin tunnettu karismaattinen ANI valittiin vuoden 2021 YleX Läpimurtoartistiksi ja on julkaissut siitä saakka tiheään tahtiin singlejä. Debyyttialbumiaan valmistelevan artistin aiemmin julkaistuja kappaleita ovat mm. Valosta tehtyMul on kaikki (feat. williamMELO)Tyttö sä oot tähti ja Spotify top10 -listallekin kivunnut Vegasissa naimisiin feat. Nelli Matula. ANI tuli myös radioyleisölle tutuksi viime vuonna featattuaan Evelinan platinarajan rikkoneella Me ei kuuluta toisillemme -jättihitillä, joka oli julkaisunsa aikaan korkeimmillaan radiolistan sijalla 15. Oman musiikkinsa ohella ANI on kirjoittanut kappaleita myös mm. Mikael Gabrielille, Nelli Matulalle ja Pihlajalle

Lataa promokuvat tästä!
Kuvat: Julia Namrood

ANI:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/ani

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com