18.1.2023
KÄÄRIJÄN RÄJÄHTÄVÄN ENERGINEN UMK-KAPPALE NYT ULKONA!

Uuden Musiikin Kilpailussa tänä vuonna kilpaileva Käärijä julkaisi kilpailukappaleensa Cha Cha Cha. Kappale on arjen unohtumisen anthem. Siinä yhdistyy elementtejä räpistä, popista sekä metallista. Kappaleen tuotannosta vastaavat Aleksi Nurmi ja Kiro. Vaihtoehtorapin mielenkiintoisin nouseva nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa ja suoratoistopalveluissa, ja nyt on aika ottaa koko UMK-yleisö haltuun!

– Haluttiin kokeilla ensisijaisesti jotain sellaista mitä Käärijän tuotannossa ei oltu ennen kuultu. Sanoitukset sai luvan olla jollain tapaa juhlimiseen liittyvää ja sana Cha Cha Cha jäi kummittelemaan biisisessiossa niin vahvasti, että päädyttiin tekemään siitä sitten biisi. Kappale saa sykkeen nousemaan ja jos sillä ei lähde bileet käyntiin niin ei sitten millään, Käärijä kuvailee.

Tämän pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko Etelä-Suomen talot talven ajaksi, ja tämä tullaan varmasti huomaamaan helmikuun show’ssa. Ja artisti lupaileekin, että luvassa on jotain sekopäistä ja unohtumatonta. Käärijä ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista.

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 25.2.2023 Turun Logomon UMK23-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nelli Kenttä

Käärijä:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com