9.1.2023
JARKKO AHOLA AKUSTISELLE KONSERTTISALIKIERTUEELLE MAALISKUUSSA

Monipuolisella osaamisellaan hurmaava rocktenori Jarkko Ahola lähtee maaliskuussa kahdeksan konserttia käsittävälle Päivänsäde ja menninkäinen -konserttisalikiertueelle. Konsertit ovat akustisia. Kiertue käynnistyy perjantaina 3. maaliskuuta Tuusulan Krapin Pajalta ja päättyy perjantaina 28. huhtikuuta Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikkaan. Konserteissa Jarkko Aholaa säestävät sellisti Juho Kanervo ja kosketinsoittaja Antti Hakulinen.

Kevätkiertueilla on ollut tapana kokeilla jotain uutta. Niin myös tällä kertaa. Idea lähti minimalistisesta Päivänsäde ja menninkäinen -esityksestämme, josta olen saanut paljon hyvää palautetta. Miksipä emme tekisi koko kiertuetta samassa hengessä? Soitan itse kitaraa ja lisäksi lavalla on sellisti ja kosketinsoittaja. Tehdään kappaleista suuria katsomalla niitä läheltä. En malta odottaa biisilistan rakentamista ja uusien sovitusten kuulemista. Päivänsäde ja menninkäinen -kiertueen kautta on mukava ottaa vastaan kevään valo ja hiljaa hiipivä lämpö, Jarkko Ahola kertoo.

Jarkko Ahola – Päivänsäde ja menninkäinen
Akustinen konserttisalikiertue

Pe 3.3. Tuusula, Krapin Paja
Su 5.3. Salo, Teatteri PROVinssi
Su 19.3. Seinäjoki, Rytmikorjaamo, Syrämmellä-klubi
Pe 31.3. Rovaniemi, Kultturitalo Korundi
La 1.4. Levi, Panorama
Pe 14.4. Uusikaupunki, Kulttuurikeskus Cruselli
Su 16.4. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 28.4. Ylivieska, Kulttuurikeskus Akustiikka

Liput alk. 32,00€
Paikkakuntakohtainen lipunmyynti: www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Seuraa Jarkko Aholaa somessa:
Facebook
Instagram
YouTube
www.jahola.com
www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Lataa promokuva tästä

Kiertueen promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com