6.1.2023
AKSEL KANKAANRANNALTA UUTTA MUSIIKKIA!

Aksel Kankaanranta julkaisi tänään koskettavan uuden kappaleen Ilman sua. Poikkeuksellisella lauluäänellään vangitseva artisti käsittelee singlellä läheisestä luopumista kauniilla otteella. Kappaleen taustalla ovat Kyösti SalokorpiJoel Melasniemi ja Leo Jupiter, sekä tuotannosta vastannut Atso Soivio. Kuuntele Ilman sua täältä.

– Ilman sua on kappale, joka kertoo menetyksestä, surusta ja kuoleman lopullisuudesta, tai sen kyseenalaistamisesta. Kappale kantaa sisällään palasia siitä todellisuudesta, millaista elämä on läheisen menettämisen jälkeen, kun aika tuntuu valuvan silmien edestä ja mistään ei saa minkäänlaista otetta, Aksel kertoo.

Vuoden 2019 Uuden Musiikin Kilpailun voittajana tutuksi tullut ja herkällä lauluäänellään vakuuttava Aksel Kankaanranta solmi levytyssopimuksen Etenee Recordsin kanssa vuonna 2020. Artistin puhutteleva debyyttisingle Muista kuka oot sai loistavan vastaanoton ja nousi radiolistan sijalle 30.

Lataa promokuva täältä.

Aksel Kankaanranta:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/akselkankaanranta

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com