2.1.2023
MÖKKITIE LAGER NYT SAATAVILLA K-KAUPOISTA – ”MYI PLATINAA ENNAKKOON”

Mökkitie Records ja kuopiolainen huippupanimo RPS Brewing Company ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ensimmäinen tuote Mökkitie LAGER on nyt saatavilla kaikista K-kaupoista.

”Naurahdinkin kuullessani ensimmäisen tilauksen olleen yli 20 000 tölkkiä, sillä tämähän olisi musapuolella kultaa ja platinaa. No näin on myös juoman laita. Makua on kehitetty yhdessä RPS:n panimomestareiden kanssa pitkään ja hartaasti, ja Mökkitien unelma täydellisestä saunakaljasta on nyt saanut arvoisensa lopputuloksen”, Mökkitie Recordsin toimitusjohtaja Olli Saksa toteaa.

”Olemme panimolla todella innoissamme tästä. Olemme jokainen aina haaveilleet urasta musiikin puolella, mutta kun paljastui että kukaan meistä ei osaa soittaa tai laulaa, oli tämä parasta mihin pystymme. Ja tämä on kyllä enemmän kuin riittävästi!” kommentoi erityisen surkea laulaja, RPS Brewing Companyn toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen.

Mökkitie LAGER saatavilla K-kaupoista kautta maan!

Lisätiedot: 
Olli Saksa / Mökkitie Records
olli.saksa@mokkitie.com