30.12.2022
AHTI JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN MUKAANSATEMPAAVAN SINGLEN

Porvoolaislähtöinen räppäri AHTI julkaisi tänään uuden singlen Mitä sul oli mieles. Kappaleen on tuottanut artistin luottotuottaja Tommi Kaukua. Sanoituksista vastaa artisti itse. Single on mukaansatempaava bängeri, kuuntele se tästä.

AHTIn viimeisin single, Tiktokissakin trendiksi noussut Yksinkertasta (feat. Costi) julkaistiin lokakuun lopulla. Kappale on pysytellyt julkaisustaan asti yli 9 viikkoa Spotifyn top 50 -listalla. Kappale on ylittäyt kultarajan yli 2 miljoonalla striimillä.

– Kiva päästä julkasee musaa taas. Tää on huoleton kesäbängeri joka tulee keskellä talvee. Tuotannosta vastaa luottomies Tommi KaukuaAHTI kertoo.

Nopeasta flow’staan ja vakuuttavista esiintymisistään tunnettu AHTI on Porvoosta kotoisin oleva lahjakas nuori räppäri, joka alunperin bongattiin YouTubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantaisessarit-videoidensa myötä, ja hänet sainattiin sittemmin Monsp Recordsille.

Lataa promokuvat täältä.

AHTI:
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify
warnermusic.fi/ahti

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com