9.12.2022
UUSI ARTISTILUPAUS BERTA JULKAISI TÄNÄÄN MUKAANSATEMPAAVAN DEBYYTTISINGLEN

Tuore artisti berta on monipuolinen laulaja-lauluntekijä, jonka debyyttisingle Suklaasydän julkaistiin tänä yönä. Kappale on uudelleenversiointi vanhasta klassikkobiisistä. Kuuntele kappale tästä!

– Ajatus biisiin lähti TikTokiin tekemästäni Suklaasydän cover-kappaleesta, joka herätti heti kiinnostusta siitä, miltä kappale kuulostaisi tähän päivään tehtynä pienen electro swing -ripauksen kera. Suklaasydämen ajaton sanoma pätee vahvasti yhä tänäkin päivänä, joten sen päivittäminen nykypäivään oli suuri kunnia! Berta kuvailee kappaletta.

Mökkitie Recordsille sainattu berta on tehnyt jo yli kahden vuoden ajan musiikkiin keskittyvää sisältöä TikTokiin, jossa hänellä on lähes 160 000 seuraajaa. Alun perin Vaasasta kotoisin oleva artisti on valmistunut musiikinopettajaksi sekä muusikoksi. bertan kappaleissa käsitellään laajaa tunnekirjoa ja suuria tunteita niin pirskahtelevasta ilosta aina koskettaviin ja haikeansurullisiin balladeihin. Musiikissa yhdistyy vanhaa ja uutta, herkkää ja räväkkää sekä niin kevyitä kuin myös vakaviakin aiheita.

berta:
TikTok
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/berta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com