9.12.2022
BABYFACELLE SAINATTU TURISTI JULKAISI TUPLASINGLEN!

Isoa läpimurtoaan kotimaisella rap-kentällä tekevä Turisti julkaisi tänään 9.12. tuplasinglen Tee tilaa feat. Bizi Huonoi uutisii. Kuuntele uudet kappaleet täältä. Huonoi uutisii -kappaleelle saatiin myös DADhki:n ohjaama ja Bajon tuottama musiikkivideo. Voit katsoa videon täältä.

Babyfacelle syksyn aikana sainattu ahkera artisti on yksi kiinnostavimpia uuden aallon rap-artisteja, joka erottuu joukosta häikäilemättömällä tyylillään ja räävittömällä energiallaan. Turistin edellinen oma julkaisu, platinarajaa lähentelevä TIPPA-T feat. Elastinen nousi suoraan Spotifyn ykköseksi, jossa se pysyi putkeen useamman viikon. Vuodesta 2023 on tulossa Turistin uran toistaiseksi isoin: artisti esiintyy tammikuussa ensimmäisellä omalla Tavastian keikallaan, jota seuraa tiheä keikkakevät kohti isoa festarikesää. Reilu 300 000 kuukausittaista Spotify-kuuntelijaa omaava Turisti työstää tällä hetkellä kolmatta albumiaan. Turisti on aikaisemmin julkaissut kaksi albumia ja Interrail-EP:n.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Julian Riikonen

Turisti:
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify
warnermusic.fi/turisti

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Tino Pirttioja / Suomen keikkamyynti
tino@suomenkeikkamyynti.fi