7.12.2022
CHISU JÄÄDYTTI SOOLOURANSA AINUTLAATUISELLA SPEKTAAKKELILLA

Chisu jäädytti soolouransa näyttävästi ainutlaatuisilla Freeze Chisu -spektaakkeleilla Tavastialla. Yhdeksän keikan sarja kokosi 6500 ihmisen yleisön tunteikkaisiin jäähyväisiin. Kotimaisena pop-ikonina tunnettu artisti tarjosi yleisölleen klubiympäristössä täysin ennennäkemättömän, areenatason visuaalisen toteutuksen. Keikkojen monipuolinen musiikillinen kattaus koostui uraa läpileikkaavista 27 kappaleesta.

– Freeze Chisu -keikat oli todella onnistunut tiivistelmä urani eri vaiheista. Oon erityisen kiitollinen koko mun työryhmän valtavasta panoksesta ja tuesta visiooni. Tästä tuli meidän yhteinen teos. Jokaisella keikalla oli erilainen, upea tunnelma. Yleisön kanssa mentiin läpi yhteisiä muistoja musan tahtiin ja myös isäni kuolema jaettiin yhdessä. Hyvin arvokkaat ja kauniit, täynnä elämää olevat illat. En unohda näitä päiviä koskaan, Chisu summaa keikkasarjan tunnelmaa.

Chisun viimeisten keikkojen bändissä soittivat Alpo NummelinArtturi Taira sekä Juho Viljanen. Lavalla vierailivat myös tanssija Lia ja Johannes Brotherus viulistina. Konserttien kunnianhimoisesta visuaalisesta tuotannosta vastasivat Joonas Tikkanen ja Otso Vartiainen. Dokumenttivideotuotannoista vastasi Puisto Production House ja musical directorina toimi Alpo Nummelin.

Keikalla kuullut kappaleet:
1. Mun koti ei oo täällä
2. Oi, Muusa!
3. Sabotage
4. Tie
5. Mysteeri
6. Chisu kuka?
7. Ikävä
8. Etsijät
9. Yksinäisen keijun tarina
10. Baden-Baden
11. Frankenstein
12. Minä ja mun pää
13. Ruusunen
14. Momentum
15. Typerykset
16. Pinnalla
17. Hittei
18. Ihana
19. Anna askeleen viedä
20. Artisti / Narsisti
21. Kolmas pyörä
22. Mun kulta
23. Sama nainen
24. Onni
25. Kohtalon oma
26. Tuu mua vastaan
27. Lähtö

Lataa mediakuvat täältä!
Kuvaaja: Kiril Juha Kainulainen

Chisu:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify
warnermusic.fi/chisu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:
Virpi Immonen / Fullsteam Management
virpi@fullsteam.fi

Artikkelikuvan kuvaaja: Kiril Juha Kainulainen