2.12.2022
LASTEN UUSI SUOSIKKIARTISTI LIL PUG JULKAISI DEBYYTTISINGLENSÄ HERKKUPÄIVÄ

Warner Music Finlandille kiinnitetty hurmaava uusi artistilupaus Lil Pug julkaisi tänään debyyttisinglensä Herkkupäivä. Rohkea ja hauska Lil Pug haluaa musiikillaan nousta lastenmusiikin suurimpien artistien joukkoon. Artistin musiikki on nykyajan soundeja yhdistelevää pop-rapia, josta voi nauttia lasten lisäksi kaiken ikäiset.

Herkkupäivä-single kannustaa kaikkia kasaamaan kaveriporukan yhteen ja viettämään aikaa herkkujen äärellä. Nousevaan supertähteen pääset tutustumaan paremmin mukaansatempaavalla musiikkivideolla, jossa esiintyvät kappaleen teeman mukaisesti Lil Pugin ystävät. Katso video tästä!

– Vuf Vuf! Olen tosi innoissani, että vihdoin pääsen julkaisemaan ekan biisini. Mun mielestä tämä on hyvä biisi ja tätä voi kuunnella aurinkoisina päivinä tai silloin kun on koiranilma. Muilta Suomen räppäreiltä menee nyt varmasti luu kurkkuun. Tämä on huikeeta, tänään mennään! Koolla koko tiimi ja meillä on käytössä minilimusiini. Herkkupäivä! Lil Pug kertoo hymyillen.

Tämän leikkisän artistin musiikkia on ollut tekemässä Suomen eturivin artisteja, biisinkirjoittajia ja tuottajia. Rap on genrenä maailman suosituin ja sitä lapset ja nuoretkin haluavat kuluttaa. Lil Pugin kappaleissa on kiinnitetty huomiota etenkin musiikin laatuun ja monipuolisuuteen. Musiikillaan Lil Pug haluaa yhdistää rap-genren ja nuoren kuuntelijakunnan.

Lataa promokuvat tästä!

Lil Pug:
Instagram
TikTok
Facebook
YouTube
Spotify
warnermusic.fi/lilpug

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
Emil.tiukkanen@warnermusic.com