25.11.2022
WARNER MUSICIN UUSI SAINAUS EMMA & MATILDA JULKAISIVAT HERKÄN DEBYYTTISINGLEN

Warner Musicin uusi sainaus emma & matilda -duo on valloittava ja lahjakas kaksikko, joiden herkät harmoniat ja koskettavat lyriikat menevät syvälle kuulijan ihon alle. Ensikosketuksena emman & matildan musiikilliseen maailmaan toimii debyyttisingle Joku jonka sä haluut, joka on haikea kappale riittämättömyyden tunteesta. Katso kappaleen musiikkivideo täältä.

 Ollaan kaksi oman tien kulkijaa, jotka palaavat aina toistensa luo. Me eletään symbioosissa, mutta terveellä tavalla, ja rakastetaan tehdä musaa yhdessä. Yhdessä oleminen ja kirjoittaminen on meille tosi parantavaa, ja toivotaan, että meidän musiikki ois myös muille lohdullinen maailma, jonne on ihana tulla. Että meidän musiikki voisi olla kaunis paikka kipeille asioille, kuvailevat Emma ja Matilda.

emma & matilda on duo, jonka muodostavat 23-vuotiaat parhaat ystävykset Emma ja Matilda. Kaksikko luonnehtii musiikkiaan bedroom folkiksi, ja suuri osa duon kappaleista onkin tehty jommankumman makuuhuoneessa. Emma ja Matilda kirjoittavat ja laulavat, ja pääosin myös soittavat ja tuottavat kappaleensa itse. Ihmissuhteet toimivat loputtomana inspiraationa Emman ja Matildan melankolisille melodioille ja teksteille, jotka välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Alexander Richardson

emma & matilda:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/emmajamatilda

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com