25.11.2022
AVERAGEKIDLUKE YHTEISTYÖHÖN PARLOPHONE UK:N KANSSA – UUSI SINGLE NYT ULKONA

Suomalais-amerikkalainen Averagekidluke on solminut sopimuksen legendaarisen Parlophone-levy-yhtiön kanssa, joka edustaa artistia UK:ssa. Yhteistyö alkaa tänään julkaistun singlen myötä. Uusi julkaisu No Good 4 U on hip hop -biisi, jonka on tuottanut brittiläinen DetoNate (LabrinthNoah CyrusYears & Years). Kappaleen yhteyteen on julkaistu myös musiikkivideo, jonka artisti on kuvannut yhdessä muusikko CHELJIn kanssa Lontoon yössä. Katso musiikkivideo täältä.

– Kun No Good 4 U tehtiin, olin tosi ahdistunut erään henkilökohtaisen tilanteen vuoksi. Kerroin DetoNatelle, että voin huonosti ja normaalin sosiaalisen itseni sijaan olin hiljainen ja istuin nurkassa kirjoittamassa lyriikoita. Biisiä tehdessä päädyin avaamaan kaikkea, mitä mun päässä pyöri ja kappaleesta tuli tosi autenttinen ja brutaalin rehellinen kuva mielentilastani sillä hetkellä. Alun perin vihasin biisiä, koska se aina vei mut takaisin siihen tunteeseen ja tilanteeseen, jossa olin sitä kirjoittaessa. Mutta kun sain tarpeeksi etäisyyttä, aloin pitää biisistä ja siitä lopulta tuli mun suosikkibiisi, jonka olen koskaan tehnyt, Averagekidluke kertoo.

Averagekidluke on suomalais-amerikkalainen artisti, joka on syntynyt ja kasvanut Helsingissä. Artisti yhdistelee sujuvasti hip hopia pop-melodioihin ja eri genreihin punkista afrobeatsiin. 20-vuotias räppäri löydettiin Soundcloudista vuonna 2020 ja hän on sittemmin kerännyt yli 18 miljoonaa striimiä ja ollut mukana huippusuosituilla kappaleilla Samma Gamla Vanliga Remix, Uptown Baby ja Paholainen (querido), joista ensin mainittu oli ehdokkaana Vuoden biisi -kategoriassa vuoden 2022 Emma Gaalassa. Averagekidluke on kirjoittanut kappaleita useille kansainvälisille hip hop -artisteille kuten Iann DiorilleInternet Moneylle ja 24kGoldnille ja työskennellyt lukuisien huipputuottajien, kuten Nick Miran (Juice WRLD), Haanin (The Kid LAROI), Young Chencsin (Central Cee) ja Wallis Worldin kanssa (DrakeJack Harlow).

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Niko Hirvimäki

Averagekidluke:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/averagekidluke

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com 

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com