21.11.2022
JVG VALLOITTAA HELSINGIN OLYMPIASTADIONIN KESÄLLÄ 2023

Vuodet ollu tuulisii -suurkonsertti toteutuu lauantaina 12. elokuuta. Amatimies-ennakkomyyntisnägäri pystytetään Sanomatalon pihaan torstaina. 

Suomen suosituin yhtye JVG jatkaa voittokulkuaan nousemalla Helsingin Olympiastadionin lavalle elokuussa 2023. Vuodet ollu tuulisii -konsertti koetaan Stadikalla lauantaina 12. elokuuta, ja konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippu.fissä perjantaina 25. marraskuuta klo 9.

Yli vuosikymmenen ajan suomalaisten soittolistoja dominoinut JVG on julkaissut viime vuosien aikana toinen toistaan suurempia hittejä rikkoen kotimaisia striimaus- ja radioennätyksiä megahiteillään, kuten Ikuinen vappuTarkenee ja Amatimies. Kuluneena syksynä ilmestynyt, järjestyksessään seitsemäs pitkäsoitto ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan yli 24 miljoonalla striimillä.

– Oma keikka ikonisella Olympiastadionilla on meille helsinkiläisinä kundeina unelma. Upeaa, että päästään vihdoin toteuttamaan se, JVG hehkuttaa.

JVG kertoi tarinansa rehellisesti ja kaunistelematta aiemmin tänä vuonna julkaistussa JVG: Vuodet ollu tuulisii -dokumenttielokuvassa, jonka sisältämä ennenäkemätön materiaali valaisi faneja kaksikon urasta, sen vaiheista ja taustavaikuttajista.

– Keikka tulee olemaan läpileikkaus meidän tähänastiselta uraltamme, ja haluamme pitää ennen kaikkea hyvät bileet stadikalla! bändi summaa.

Moninkertaisesti Emma-palkittu JVG on täyttänyt matkan varrella klubit, festivaalien päälavat ja konserttiareenat, joten Olympiastadion onkin yhtyeelle luonnollinen seuraava askel. Ikonisella keikkapaikalla todistetaan ystävyyttä ylistävä konsertti, johon tiivistyy Jaren ja VilleGallen vuodesta 2009 rakentama menestystarina Suomen menestyneimmäksi rap-duoksi. Suurkonsertissa tullaan näkemään useita JVG:n kanssa yhteistyötä tehneitä artisteja.

JVG ryhtyy hommiin ja pystyttää Amatimies-ennakkomyyntisnägärin Sanomatalla torstaina 24. marraskuuta. Snägärillä faneilla on mahdollisuus tavata bändi ja ostaa stadionkonsertin lippuja ennen virallisen lipunmyynnin alkua.

JVG: VUODET OLLU TUULISII 
La 12.8.2023 Helsinki, Olympiastadion
Liput:
Myyntiin pe 25.11.2022 klo 9 Lippu.fissä
49 / 69 / 99 / 129 EUR + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus
VIP-paketit:
Ikuinen vappu VIP: 199 €
Amatimies VIP (K-18): 249 €
Lite bättre VIP (K-18): 349 €
+ tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus
www.lippu.fi/JVG

Amatimies-ennakkomyyntisnägäri
To 24.11.2022 klo 16–18, Sanomatalo
Tarkempi sijainti: Sanomatalon ja Kiasman välissä oleva aukio
Ostorajoitus 8 kpl

Konserttiin ei ole ikärajaa. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain aikuisen valvojan kanssa. Suosittelemme nuorimmille keikkakävijöille istumakatsomoita.

JVG:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/jvg

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Konserttituotanto:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi / 050-5468187

Iida Nieminen / Fullsteam
iida@fullsteam.fi / 040-5186793