18.11.2022
ISAAC SENE AVAA SINGLELLÄÄN UUDEN MAAILMAN

Tänä vuonna UMK:ssa läpimurron tehnyt tulevaisuuden supertähti Isaac Sene astuu uudella singlellään kohti klubimaisempaa soundia. Tänään julkaistu Oon vaan mä -single antaa esimakua artistin tulevista, samaa estetiikkaa jatkavista kappaleista. Singlen maaginen tunnelma ja intensiivinen jännite kuljettavat läpi Isaacin henkilökohtaisen tarinan.

Kuuntele Oon vaan mä täältä.

Tää kappale syntyi puolivahingossa aika tunnesotkuisen kesän lopulla. Keikkailin paljon, tuli suosiota ja saavutin monia unelmoimiani asioita, mutta tuntui että kaikki ei ole kunnossa ja voin henkisesti huonosti. Kuuntelin tätä biittiä yksin keskellä peltoa Siilinjärvellä ja siinä hetkessä tajusin, että tässä mun on hyvä olla. Kirjoitin siitä tunteesta ja lopputulos on Oon vaan mä.

Singlen tuotannon takana ovat Steezy JoeOkko Saastamoinen, Victor Nordis ja Yrjänä, jotka ovat kuluneena vuonna vastanneet useiden kotimaisten uuden aallon artistien hiteistä.

Lataa promokuvat täältä.

Isaac Sene:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.com/isaacsene

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi

Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi