11.11.2022
S:SU, HEVITEEMU JA WHEREISMIKE YHDISTÄVÄT VOIMANSA BIISILLÄ VAIKEET

Monilahjakkuus s:su julkaisee melankolisen yhteiskappaleen artistitulokas whereismiken ja artisti-tuottaja Heviteemun kanssa. Vaikeet sai ensiesityksensä Helsingin Jäähallin Black Boxissa edellisiltana, kun kolmikko esiintyi Vielki hengis -tapahtumassa costeenMouhousin ja Tipan kanssa. s:su ja Heviteemu ovat aiemminkin lyöttäytyneet yhteen kappaleella 1+1.

 Biisi sai alkunsa jo pari vuotta sitten, kun Heviteemu heitti studiolla työpöydälle kitaraloopin, jonka päälle alettiin rakentamaan tuotantoa ja kertosäettä. Vaikeet on piilotellut laatikossa kauan, koska biisi on kaukana siitä mun omasta rauhallisesta lofi rnb/rap -tyylistä ja se oli siksi todella vaikea tehdä loppuun. Teemu ehdotti, että pyydettäisin whereismike messiin ja hän toimitti ja isosti! Biisin loppumiksauksessa tunsin, että siitä puuttuu vielä jotain. Pari päivää myöhemmin Teemu yllätti mut sen omalla versellä. Tiedettiin koko ajan, että tässä biisissä on jotain spessua ja viimein se on valmis ja ulkona, s:su fiilistelee.

Kuuntele vaikeet tästä.

Monipuolinen artistilupaus s:su yhdistelee musiikissaan eri genrejä melodisesta räpistä trapiin ja emoon. Artisti kirjoittaa, esittää ja tuottaa kappaleensa pääasiassa itse ja on musiikin lisäksi luonut itse visuaalista maailmaansa taiteilemalla omia kansiaan ja musiikkivideoitaan. Pehmeän soundin omaavan artistin taiteellisia esikuvia ovat muun muassa räppärit Lil Peep ja Ollie, joiden melankolisen ja herkän kaiun voikin kuulla läpi s:sun tuotannon.

Lataa promokuvat tästä
Kuvaaja: Vihtori Valkama

s:su:
TikTok
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com