11.11.2022
PIKKU G JULKAISI UUDEN SINGLEN – MUKANA MYÖS TIPPA

Pikku G julkaisi tänään uuden singlen Nuorgam (feat. TIPPA). Singlellä kuullaan Pikku G:lle tuttua soundia, mutta mukana on myös hieman iskelmällisempää ja popimpaa vaikutusta. Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös Niko Hirvimäen tekemä musiikkivideo, voit katsoa sen tästä.

– Kun katsoo elämää taaksepäin näyttää se juosseen silmissä. Tulevaisuuden juoksumatka on meille kaikille arvoitus. Ainoa minkä voimme päättää on, juoksemmeko pakoon vai kohti. Paeta voi koko elämänsä, mutta varmuudella joudumme kohtaamaan jossain elämänvaiheessa ne ikävätkin asiat ja kantamaan vastuun ihan kaikesta. Nuorgam on siinä hetkessä kiinni, kun ihminen on sen päätöksen edessä, juokseeko pakoon vai kohti. Vastuu pelottaa ja häpeä painaa kanveesiin, vaikka sydän tietäisi mikä on oikein ja mikä väärin, Pikku G kertoo.

Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista. Hänen aiemmin julkaisemansa kolmen albumin yhteismyynti on tänä päivänä lähes 250 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys –albumi myi platinaa. Pikku G teki odotetun paluun, kun kappale Solmussa feat. BEHM julkaistiin. Se nousi suoraan Spotifyn kärkeen ja pysytteli Suomen 50 kuunnelluimman kappaleen joukossa lähes puoli vuotta. Biisiä on striimattu jo yli 18 miljoonaa kertaa. Pikku G:n viimeisintä albumia Kilometrit on striimattu jo yli 40 miljoonaa kertaa.

Lataa promokuvat tästä
Kuvaaja: Mark Mindubaev

Pikku G:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.com/pikku-g

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com