11.11.2022
JARKKO AHOLALTA UUSI JOULULAULU

Jarkko Aholalta on tänään julkaistu Taivas korkealla -niminen joululaulu. Jylhätunnelmaisen kappaleen on Jarkolle säveltänyt ja tuottanut Janne Huttunen. Jouluisen rakkauslaulun sanoitukset ovat Hanna Johteen käsialaa. Kuuntele Taivas korkealla täältä.

– Äänitimme Janne Huttusen kanssa jouluisia lauluja, ja hän soitti minulle yhdessä sessiossa pianolla hahmottelemansa sävelmän säkeistöpohjaa. Se kuulosti hyvältä ja totta kai ehdotin, että viedään biisi maaliin saakka ja niin syntyi uusi kappale Taivas korkealla, josta myös joulukonserttikiertueeni on saanut nimensä. On hienoa saada repertuaariin täysin originaali teos!, Jarkko Ahola kertoo.

– Kun minua pyydettiin tuottamaan Jarkolle joulumusiikkia, tuli idea tehdä uusi originaali joululaulu. Pyysin Hanna Johdetta kirjoittamaan jylhän ja perinteisen tekstin, joka sopisi Jarkon suuhun ja laulettavaksi. Melodian sävelsin myös Jarkon taipuisa ääni mielessä. Kappale toimii hienosti myös pelkän pianon tai jousien säestämänä, mutta halusin vähän isoa bändisoundia mukaan loppupuolelle biisiä. Esittelin Jarkolle laulun ja ihan muutamalla pienellä muutoksella saatiin kappale toimimaan komeasti, säveltäjä-tuottaja Janne Huttunen sanoo.

Parhaillaan kolmetoista konserttia käsittävällä Särmää & Sävyjä -konserttisalikiertueella oleva rocktenori lähtee Taivas korkealla -kirkkokiertueelle joulukuun 9. päivä. Katso kaikki Jarkko Aholan tulevat esiintymiset täältä.

Seuraa Jarkko Aholaa somessa:
Facebook
Instagram
YouTube
www.jahola.com
www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Lataa promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116