10.11.2022
ANTTI KETONEN JULKAISEE HUOMENNA JATKOA OLISITPA SYLISSÄNI -MENESTYSALBUMILLEEN

Tummaääninen suosikkisolisti Antti Ketonen julkaisee jatkoa kultaa myyneelle vuoden 2019 Olisitpa sylissäni -debyyttialbumille. Marraskuun 11. päivä ilmestyvä Ainoo tie –albumi pitää sisällään kymmenen  laulua, joista singleinä on julkaistu jo kappaleet Jos sua ei huomenna ois, Me mennään tän läpi, Tähän matkaan tarvitaan kaksi, Maa joka kantaa, Sytytä mut ja albumin kanssa saman niminen Ainoo tie. Albumin biisejä ovat Antti Ketosen lisäksi olleet tekemässä mm. Mikko Koivunen, Jonas Olsson, Aki Tykki ja Lauri Tähkä.

Levyltä irrotetaan huomenna vielä singlenä Antti Ketosen ja Katri Ylanderin kaunis duetto Koditon. Voimakastunnelmainen kappale on Ilkka Wirtasen, Kalle Lindrothin ja Vilma Alinan sävellys ja sanoitus.

– Tuntuu hyvältä saada levy julkaistua. Debyttialbumista on jo kolme vuotta ja on hienoa saada uudet laulut maailmalle ja mukaan keikkasettiin, Antti Ketonen kertoo.

Ketonen juhlistaa uutta levyä esiintymällä sen julkaisupäivänä sekä Nenäpäivä tv-ohjelmassa että Tampereen Bar Ihkussa levynjulkaisukeikalla. Katso Ketosen kaikki julkistetut keikat täältä.

Antti Ketosen debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019. Nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019.

Lataa tuoreet promokuvat tästä 
Kuvaaja Marek Sabogal

Antti Ketonen:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/anttiketonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com