4.11.2022
SONIAN UUSI SINGLE KANNUSTAA TOISEN MAHDOLLISUUDEN ANTAMISEEN

Etenee Recordsille kiinnitetty kehuttu artistitulokas Sonia jatkaa vakuuttavia julkaisujaan Mitä itselleni kuuluu -singlellä. Kappale on artistin itsensä säveltämä ja sanoittama ja osoittaa Sonian ainutlaatuisen taidon kuvittaa nuoren aikuisen elämää samaistuttavasti ja pysäyttävällä tarkkuudella.

– Mitä itselleni kuuluu on biisi, joka on auttanut mua jo monena heikkona hetkenä. Se edustaa eteenpäin menemistä ja kannustaa toisien mahdollisuuksien antamiseen, niin huomiselle kuin itselleen. Biisi toimii myös muistutuksena kaoottisista hetkistä, milloin hukkasin itseni, mutta päätin nousta ylös. 

Hunajaisella lauluäänellään hurmaava Sonia on kerännyt ylistystä valloittavalla lavakarismallaan kesän ja syksyn keikoillaan. 21-vuotias, Jyväskylästä ponnistava Sonia herätti nopeasti laajaa mielenkiintoa huhtikuussa julkaistulla Kirjeitäsi-singlellään, jonka jälkeen hän on esiintynyt festivaaleilla sekä loppuunmyydyllä klubikeikalla. Kappale nousi suoraan myös valtakunnalliseen radiosoittoon.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Hayley Le

Sonia:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/sonia

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com