2.11.2022
VALOVOIMAINEN ERIN ALOITTAA HELMIKUUSSA KATTAVAN KONSERTTISALIKIERTUEEN

Elokuun lopussa neljännen albuminsa julkaissut Erin aloittaa kattavan Anna mun rakastaa -konserttisalikiertueen 8. helmikuuta Järvenpäästä. Kevään kiertue kattaa yhteensä 16 paikkakuntaa ympäri Suomen. Konserteissa on luvassa valovoimaisen artistin uuden levyn kappaleita, vanhoja hittejä, akustisesti riisuttuja versioita ja tarinoita kappaleiden ympäriltä. Konserttien lipunmyynti on alkanut tänään.

 Ihanaa lähteä konserttisaleihin kiertämään! Konsertit on se paikka, jossa pääsee fiilistelemään ihan luvalla ja kunnolla. Kun ensin ollaan koko kesä ja syksy riehuttu festarilavoilla ja klubeilla, on ihana päästä istuvan yleisön kanssa käymään läpi syvemmin lauluja ja laulun taustalla olevia tarinoita. Laulu ei ole kokonaan valmis, ennen kuin siihen on tartutettu yleisön energiat ja tarinat, ja konsertit jos jotain ovat tilaisuuksia, jossa yleisön energian voi aistia, Erin iloitsee.

Erin – Anna mun rakastaa
Konserttisalikiertue 2023

Ke 8.2. Järvenpää, Järvenpää-talo
Pe 10.2. Ylivieska, Akustiikka
La 11.2. Oulu, Madetojan sali
Su 12.2. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
Ke 15.2. Espoo, Kulttuurikeskus
La 18.2. Lahti, Sibeliustalo
Su 19.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Ke 22.2. Helsinki, Savoy
To 23.2. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
Pe 24.2. Joensuu, Carelia-sali
La 25.2. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
Su 26.2. Kajaani, Kaukametsän sali
To 2.3. Rauma, Rauma-sali
Pe 3.3. Jyväskylä, Paviljonki
La 4.3. Tampere, Tampere-talo
Su 5.3. Pori, Promenadisali

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 39,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/erin

Koko kansan tuntema valovoimainen Erin julkaisi neljännen studioalbuminsa Miljoona vastausta elokuun loppupuolella. Albumilta julkaistu single Yhtenä sunnuntaina on ylittänyt tuplaplatinarajan yli 8 miljoonalla striimillä, sekä singlet Anna mun rakastaa ja Niinku koko ajan ovat ylittäneet platinarajan yli 4 miljoonalla striimillä.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin vuonna 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinarajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningollaPopedaVanha sydän ja On elämä laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi.

Lataa promokuvat täältä!

Erin:
Facebook
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusiclive.fi/erin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Manageri:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi