28.10.2022
MONSPIN UUSI LUPAUS SERAFIINA JULKAISI DEBYYTTISINGLENSÄ HULLU

Monspin tuore sainaus Serafiina edustaa modernia r’n’b:n ja popin välimaastossa liikkuvaa, erilaisilla klubisoundeilla leikittelevää musiikkia. Serafiinan vahva debyyttisingle Hullu esittelee artistin, jonka hunajaisen pehmeässä lauluäänessä ja tulkinnassa kuuluu kaikuja hänen taustastaan jazz-laulajana. Serafiina kuvittaa kappaleillaan nuoren naisen tarinoita ja tunteita samaistuttavasti ja pilke silmäkulmassa.

– Serafiina on se tyyppi, joka landella asuva pikkutyttö aina halusi olla. Itsevarma ja määrätietoinen pölöttäjä, jonka mielikuvitus saa aikaan mitä oudoimpia asioita. Serafiina nimi tarkottaa tulta, mutta samalla myös enkeliä. Molempia puolia pääsee ihan varmasti seuraamaan tulevan matkan varrella, Serafiina kuvailee.

– Mun musiikki johdattelee maailmaan, jossa voit hengittää hetken ja olla rauhassa – tai sitten meet ihan hulluks tanssilattialla, hän lisää.

– Hullu syntyi kun mulla oli elämässä haastava vaihe, joka pisti pohtimaan omaa mielenterveyttä ihan tosissaan. Ennen se oli vaan läppä, jota heitettiin kamujen kanssa baari-iltoina, ”heheh mä oon niin sekasin”, mutta sitten olinkin oikeasti. Menin studiolle ja kerroin ajatuksistani Anille, joka sai mut vuodattamaan kaikki synkimmätkin ajatukset paperille.

Hullu-kappaleen sanoitus ja sävellys on Serafiinan sekä ANIn ja Aleksanteri Hulkon käsialaa ja tuotannosta vastaavat Aleksanteri Hulkko, ANI ja Skywalk.

Lataa promokuvat tästä!

Serafiina
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/serafiina

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com