21.10.2022
AHTI JULKAISI UUDEN SINGLEN – MUKANA MYÖS COSTI

Vaikuttavista lyriikoista tuttu räppäri AHTI julkaisi uuden singlen keskiyöllä Yksinkertasta feat. Costi. Tuoreen julkaisun sävellyksestä ja sanoituksesta vastaa artistien lisäksi Wille Mannila. Kappaleeseen on myös tehty musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä.

– Mulle tuli yks äijä pilkun jälkeen kertomaan, miten mun pitäis tehä mun biisit ja videot. Se siinä 15 minuuttia kerto omia näkemyksiään ja totesin sille, et se ei oo niin yksinkertasta. Tää idea jalostu sit Wille Mannilan kanssa studiolla hyvin nopeesti biisiks studiolla. Costi hyppäs viel feattaamaan tähän ja naulas koko projektin täydellisesti. Vaikka biisissä leijutaan saavutuksilla, sen perimmäinen tarkoitus on inspiroida ja nostattaa kuulijan fiilistä, AHTI kertoo.

YleX läpimurtolistauksen yleisösuosikiksi vuonna 2020 valittu AHTI noteerattiin Youtubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantai sessarit -videoiden myötä. AHTI julkaisi myös viime vuonna hitiksi nousseen Matkustaja feat. Aksel Kankaanranta -kappaleen, joka on ylittänyt platinarajan.

Lataa promokuvat tästä!

AHTI:
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify
warnermusic.fi/ahti

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com