20.10.2022
MOUHOUKSEN TOINEN ALBUMI MASENNUST & MASSII ULKONA TÄNÄ YÖNÄ – LEVYJULKKARIT JÄÄHALLIN BLACK BOXISSA 10.11.

Albumista on tehty myös spesiaali vinyyli, tilaa se täältä.

Energisestä esiintymisestään tunnettu Mouhous julkaisee tänä yönä odotetun toisen albuminsa Masennust & massii. Albumilla on yhteensä 12 kappaletta ja feattaamassa ovat yhtyeen ystävät costee, TIPPA sekä levyn vastaavana tuottajanakin toimiva Heviteemu. Levylle on vuodatettu niin pahaa oloa kuin ilonkin hetkiä sen jälkeen kun debyyttialbumin kiertue keskeytettiin lockdownin jälkeen ja uusi arki alkoi.

Tää levy alkoi syntymään pikkuhiljaa ekan lockdownin jälkee. Meidän debyyttialbumin kiertue meni puihin ja tajuttiin ettei ne keikat tuu enää bäkkii. Aluks oli kauheeta rämpimistä, mut yhtäkkiä musanteko oli taas hauskaa. Tehtiin biisejä KIROnHeviteemun ja Mikko Tiaisen kanssa, ja nyt enää ootetaan et pääsette kuulemaan koko kokonaisuuden! Haluttiin vinyylille vähän spessumpaa sisältöö, joten toivottavasti se löytää fanien levyhyllyihi!

Masennust & massii -biisilista:
1. WAU
2. Onneks
3. Eka kerta
4. Pahemmaks
5. En muista sua
6. Haamuna
7. Vielki hengis feat. costee
8. Karma
9. Tyhmä
10. Aikuinen feat. TIPPA
11. Helppoo
12. Toinen jalka haudas feat. Heviteemu

Mouhous julkaisi debyyttialbuminsa I Hate Mouhous helmikuussa 2020 ja se on rikkonut platinrajan striimaamalla yli 30 miljoonaa kertaa Spotifyssa. Mouhous sai albumilla huikeat neljä Emma-ehdokkuutta Emma Gaalassa 2021, jossa he myös esiintyivät. MonakostaValentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska.

Mouhous lähtee albumin jälkeen Masennust & massii -kiertueelle, joka alkaa 27. lokakuuta M/S Viking Gracelta. Katso kiertueen kaikki keikat täältä. Uuden albumin levyjulkkareita juhlitaan Vielki Hengis -tapahtumassa Helsingin jäähallin Black Boxissa torstaina 10. marraskuuta. Illan aikana esiintyvät myös costee, TIPPA ja Heviteemu. Liput myynnissä täällä.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Vihtori Valkama

Mouhous:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.com/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi