14.10.2022
VITUNLEIJA JA BABYFACE OVAT ALOITTANEET ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN YHTEISTYÖN – ENSIMMÄINEN BIISI NYT ULKONA

Bakari Diarran vuonna 2018 perustama vaatemerkki vitunleija® on aloittanut ennennäkemättömän yhteistyön Warner Musicin alla toimivan Babyface-levymerkin kanssa. Muutaman vuoden aikana ilmiömäisen suosion saavuttaneen brändin ensimmäinen musiikkijulkaisu Make-up feat. DAVICledoswilliam on nyt julkaistu. Kappaleen ovat tuottaneet Fractious Frank ja Danitello.

– Olen erittäin fiiliksissä yhteistyöstä, tulevista julkaisuista ja vitunleijan laajenemisesta myös tälle osa-alueelle. Ekan biisin vastaanotto on ollu jo tässä vaiheessa huikea ja en malta oottaa, et päästään julkasemaan lisää, Diarra hehkuttaa.

Kuuntele Make-Up täältä.

Vaatesuunnittelijana ja stylistina tunnettu Bakari Diarra toimii vitunleija® x Babyface -yhteistöissä luovana tuottajana ja vastaa roolissaan julkaisujen sisällöstä niin musiikillisesti, kuin visuaalisestikin yhdessä artistien ja tuottajien kanssa. Diarra ei itse ainakaan toistaiseksi laula tai räppää biiseissä, mutta vastaa vahvasti niiden konseptoinnista. vitunleija® on tunnettu ilmiömäisistä pop-up-tapahtumistaan, omaperäisistä tempauksistaan sekä yhteistyöstään lukuisien artistien kanssa.

Levytyssopimuksen lisäksi Warner Music Live ja vitunleija® järjestävät 15.10. Helsingin Kattilahallissa historian ensimmäisen vitunleija® LIVE VOL.01 -tapahtuman, joka kokoaa yhteen räpin kärkinimet ja kiinnostavimmat tulokkaat. Tapahtuman julkistetut esiintyjät ovat Cledos, DAVI, Turisti ja Kerza sekä ruotsalaisartistit 1.Cuz ja Alawee. Tapahtumassa on luvassa myös liuta yllätysesiintyjiä.

vitunleija®️LIVE Vol.01 
La 15.10.2022 Helsinki, Kattilahalli
Ovet klo 20:00 / K-18
Liput alk. 35,00 € + toimituskulut (alk. 1,50 € lippu.fi)

vitunleija®️:
Instagram / BAKA
Instagram / vitunleija
TikTok
Spotify
warnermusic.com/vitunleija

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkapromoottori: 
Zachris Sundell / Warner Music Live
zachris.sundell@warnermusic.com