14.10.2022
KAIJA KOO, VESALA, ELLINOORA JA JENNI VARTIAINEN YHTEISBIISILLÄ – MESTARIT-YHTEISKIERTUE KÄYNNISTYY ENSI VIIKOLLA

Warner Music Liven toteuttama Suomen kaikkien aikojen suurin Mestarit-yhteiskiertue käynnistyy ensi viikon perjantaina 21. lokakuuta Espoon Metro Areenalta. Mestarit-konserttikiertueella nähdään yhdessä esiintymässä Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen. Tänään julkaistiin kiertueella kuultava spesiaali uudelleenversiointi Kaija Koon legendaarisesta Vapaa-kappaleesta. Kappaleen uudelleenversioinnin on tuottanut Antti ”RZY” Riihimäki.

– Olen aina uskonut siihen, että jakaminen ja yhdessä tekeminen on voimaa. Minulle rakas Vapaa-biisi sai uuden elämän Mestarien käsittämättömän taitavalla tulkinnalla. Kokoonnuimme yhdessä studioon tuottaja Antti Riihimäen kanssa pähkäilemään, mitä uutta voisimme tähän klassikkoon puhaltaa. Mestareiden ”Bohemian Rhapsodysta” tuli sairaan upea! Arvostan päivä päivältä näitä upeita naisia enemmän. Voi, kun pääsette kuulemaan tän jengin tekosia teiltä loksahtaa suu auki. Nähdään pian! Kaija fiilistelee.

– Vapaa on jättiläinen. Tässä biisissä kulminoituu Mestarit-konserttien ydinajatus ja sanoma, Jenni Vartiainen jatkaa.

– On ollut mahtavaa sukeltaa toistemme tuotantoon ja yhdessä tulkita kaikkien kappaleita. Vapaa-biisistä tuli meille yhteinen teemalaulu, Vesala kertoo.

– Konserttien kynnyksellä tuntuu hienolta julkaista yhdessä juuri tämä laulu, joka esitetään myös keikoilla livenä. Vapaa on Kaijan legendaarinen ja vahva biisi, jonka viesti tulee kuulluksi myös tämän rundin yhteydessä. Vapautta on vaalittava. Musiikillisesti tästä tuli kunnianhimoinen, ihan mahtava, vapaa pop-eepos! Ellinoora hehkuttaa.

Mestarit nähdään yhdessä lavalla seitsemän areenaa sisältävällä kiertueella. Areenakeikat järjestetään Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Kiertueella päästään kuulemaan ainutlaatuisia yhteisversioita kaikkien artistien biiseistä jokaisen uran varrelta ja kuullaan kattaus kaikkien neljän artistin isoimmista hiteistä. Tiedossa on myös yllätysnumeroita.

MESTARIT 2022
Kaija Koo, Vesala, Ellinoora, Jenni Vartiainen

Pe 21.10. Espoo, Metro Areena
Pe 28.10. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
La 29.10. Turku, Gatorade Center
Pe 4.11. Kuopio, Kuopio-halli
La 5.11. Oulu, Ouluhalli
La 12.11. Tampere, Nokia Arena
Su 13.11. Helsinki, Helsingin jäähalli

Liput alk. 59,90 € + toimituskulut (alk. 1,50 € Lippu.fi)
www.mestaritkiertue.fi

Kiertueen lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Promoottori: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com