14.10.2022
COSTEEN LEVY-YHTIÖN TUHMA MUSICIN SAINAUS WHEREISMIKE JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Emoräppiä, hyperpoppia ja punkkia musiikissaan sekoittava whereismike julkaisi tänään toisen singlensä älä huoli must costeen perustaman levy-yhtiön Tuhma Musicin kautta. Kappale syntyi kotona kitaraa soittaessa:

Soittelin vaa skebaa himassa ja aloin fiilistelemään yllättäen syntynyttä riffiä. Innostuin saman tien nauhoittamaan sen ja siks se on vähä epävireinenki! Sit toi lyriikka tuli tosi luonnollisesti heti sen kitarariffin jälkeen ja tästä muodostui mulle tosi tärkeä biisi. Älä huoli must kertoo omistautumisesta ja luottamuksesta rakasta ihmistä kohtaan ja olen säveltänyt, sanoittanut sekä tuottanut kappaleen itse.

Haapajärveltä ponnistava mielenkiintoinen tulokas on julkaissut musiikkia omakustanteisena jo usean vuoden ajan. Monilahjakas artisti löysi musiikin pariin bänditoiminnan kautta 7-vuotiaana ja viisi vuotta myöhemmin hän tuotti ensimmäisiä kappaleitaan. whereismike on myös mukana costeen juuri julkaistulla albumin viimeisimmällä singlellä En aio muuttuu.

whereismike lämmittelee costeeta syksyn kiertueella seuraavasti:
La 1.10. Helsinki, Tavastia
La 5.11. Turku, Teatro
Pe 11.11. Jyväskylä, Lutakko
La 17.12. Seinäjoki, Ilona
Ma 26.12. TBA
La 31.12 Kankaanpää, Siili Bar & Terrace

Lataa whereismiken promokuva täältä!
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com