7.10.2022
MIKKO HARJU JULKAISI VOIMAANNUTTAVAN KAPPALEEN VOITTAMATON

Vaikuttavista ja voimaannuttavista lyriikoista tunnettu Mikko Harju julkaisi tänä yön uuden singlen Voittamaton. Uuden singlen tuotannosta vastaavat Ilkka Wirtanen ja Artti Pursiainen. Sanoituksesta ja sävellyksestä vastaa artistin itsensä lisäksi Lasse Kurki.

– Kaikilla tulee elämässä aikoja, kun tuntuu ettei mikään onnistu ja vastoinkäymiset seuraavat tosiaan. Vaikka kokee häviävänsä pienessä arjen taistelussa, ei ihminen silti häviä maailmasta minnekkään. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus ja kun uskot tulevaan se uskoo suhun, Mikko Harju kuvailee.

Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi Sinä olet elämä on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittäneet kappaleet Sinä riität ja Anna mennä lennä.

Mikko Harju on tänä kesänä ottanut live-kentällä suuren harppauksen. Ympäri Suomen kulkenut kesäkiertue on saanut lämpimän vastaanoton kuulijoiden keskuudessa. Nyt valmisteille oleva syksyn kiertue tulee myös olemaan hyvin laaja ja kattava.

Lataa promokuva tästä!

Mikko Harju:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/mikkoharju

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com