7.10.2022
JVG:N ODOTETTU UUSI ALBUMI NYT ULKONA – RIKKOI PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN!

Suomen menestynein rap-duo JVG julkaisi tänään uransa seitsemännen pitkäsoiton Mun tapa pelata. Musiikillisesti monipuolinen albumi paketoi JVG:n ennätyksellisen vuoden ja esittelee riemukkaiden kappaleiden rinnalla yhtyeen vakavampana ja vilpittömämpänä kuin koskaan. Albumin herkkä fokuskappale Pojatkin itkee ft. Lauri Haav kertoo samaistuttavasti tunteiden näyttämisen vaikeudesta.

Mun tapa pelata on jo ylittänyt platinarajan yli 24 miljoonalla streamilla. Albumilla kuullaan JVG:lle tyypillisesti pitkä liuta vierailijoita kotimaisen rapin pioneereista puhutuimpiin nuoriin kykyihin, aina Eevil Stööstä Biziin. Taustatiimi puolestaan muodostuu monipuolisesta kattauksesta musiikkikentän taitavimpia tuottajia eri tekijäsukupolvista. Kappaleita ovat olleet tuottamassa muun muassa Eppu KosonenAleksi AsialaRZYAaro630 ja Victor Nordis.

Ollaan oltu aktiivisia koko vuosi, julkaistu paljon musaa, oma dokumenttielokuva ja tehty isoja keikkoja ympäri Suomen. Siisti fiilis paketoida kaikki albumiin, joka oli tekotavaltaan hyvin erilainen kuin aikaisemmat levyt”, JVG iloitsee.

Mun tapa pelata -biisilista:
1. Laiffii
2. Amatimies
3. Onks paavil iso partsi
4. Verkkareis ft. Costi & Ege Zulu
5. Pojatki itkee ft. Lauri Haav
6. Vamos
7. Lokakuu ft. Bizi
8. Viikonloppu
9. Vessanpönttö ft. Mäk Gälis
10. Mun tapa pelata ft. Gracias, Juno, Paperi T, Stepa, Särre, Gasellit, Kube
11. Kapuloita rattaisiin ft. Eevil Stöö
12. Syssymmäl

Lataa promokuvat täältä!

JVG:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/jvg

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi