6.10.2022
PASI JA ANSSI JULKAISEE UUDEN SINGLEN MARRASKUU

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi julkaisee uuden Marraskuu-nimisen singlen perjantaina 7.10. Lukuisia hittejä julkaissut kaksikko uudelleenversioi Miljoonasateen Marraskuu-kappaletta. Uusi versio on tanssittavan iloinen pimeneviin syyspäiviin.

-Miljoonasateen Marraskuu on yksi ikonisimmista syksy-biiseistä jonka sanotusten nerokkuus kiteyttää loistavasti yksinäisyyden ja syksyn synkemmän puolen raakuuden. Halusimme tehdä tästä koko kansan kertosäkeestä oman, tanssittavan ja jopa iloisen version, jossa beibi palaa lopulta takaisin ja yhdessä selvitään mistä vaan, jopa kaamoksesta ja sähkökriisistä. Ollaan erittäin otettuja että saatiin lupa alkuperäisiltä tekijöiltä tehdä tästä omankuuloinen versio, Pasi ja Anssi kuvailevat.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet Kakkuu järvellä ja Tää on se maa. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on 4,7 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

Lataa promokuvat täältä!

Pasi ja Anssi:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/pasijaanssi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi