30.9.2022
YOUNGHEARTEDIN KOLMAS ALBUMI ON KOSKETTAVA OODI RAKKAUDELLE

YOUNGHEARTED julkaisi tänään kolmannen albuminsa Rakkaus on kaikki, mitä me tarvitaan. Julkaisua juhlistetaan mittavalla kiertueella, joka käynnistyy 7.10. levynjulkaisukeikalla Tavastialla.

Matka kohti uutta albumia alkoi helmikuussa julkaistulla herkällä Sun numero -singlellä, jolla YOUNGHEARTED osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun. Biisi sai loistavan vastaanoton ja pysyi Spotifyn kärkisijoilla läpi kevään nousten myös laajaan radiosoittoon. Kesällä yhtyeen suuri unelma toteutui heidän esiintyessään Ruisrockin Rantalavalla uransa isoimmalla keikalla. Albumilta on kuultu lisäksi singlet Silloin ja Sulatan sun jään.

Yhtye kertoo albumistaan seuraavaa:

Vuoden 2019 Vapaa-albumin valmistumisen ja kesän keikkojen jälkeen lähti muotoutumaan ajatus enemmän bändivetoisesta levystä, jonka biisejä olisi kiva rokata keikoilla. Lopputuloksena syntyi 11 biisin kokonaisuus, johon mahtuu perinteisempää YOUNGHEARTED-soundia sekä uudelleensyntynyttä 2000-luvun suomirockia. Ollaan kaikki kolme todella ylpeitä tuotoksesta, josta kuulee meidän kehittymisen muusikkoina, biisintekijöinä sekä bändinä. Levyllä kuullaan myös ensimmäistä kertaa Reetan kirjoittamia kappaleita, kuten Sun numero ja Silloin.

Herkistä, orgaaniseen soundiin nojaavista kappaleistaan ja hurmoksellisista livekeikoistaan tunnetun YOUNGHEARTEDin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Kolmikko perusti YOUNGHEARTEDin vuonna 2015. Yhtyeen edellinen pitkäsoitto Vapaa julkaistiin 2019 jota seurasi ehdokkuus Vuoden yhtye -kategoriassa vuoden 2020 Emma Gaalassa.

Lataa promokuvat tästä!

YOUNGHEARTED:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/younghearted

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com