30.9.2022
ISAAC SENELTÄ ELÄMÄÄ SYKKIVÄ UUSI SINGLE

Tänä keväänä Uuden Musiikin Kilpailussa läpimurron tehnyt savolainen supertähti Isaac Sene julkaisi uuden singlen Koko elämä. Kappale jatkaa keväällä Spotifyn kärkisijoille nousseen Kuuma jäbä -singlen vaaralle flirttailevaa tunnelmaa. Kappaleen on tuottanut artistin luottotuottaja Yrjänä, joka on tehnyt musiikkia myös muun muassa YeboyahinHassan Maikalin ja Sexmanen kanssa.

Haluan kaiken, turhankin, ja sanon sen tällä biisillä kovaan ääneen. Olen varttunut uskonnollisessa yhteisössä, jossa jotkut halut ja tarpeet on pitänyt työntää taka-alalle. Elämässäni oon kuitenkin kokeillut kaikenlaisia maailmoja ja tällä biisillä käyn sitä matkaa läpi”, Isaac kertoo kappaleesta.

Isaacin valovoimainen liveshow rantautuu Turun Dynamoon 1.10. ja Helsingin Tavastialle 22.10., jossa nähdään artistin ainutlaatuinen yhteiskeikka Sexmanen kanssa.

Lataa promokuvat tästä!

Isaac Sene:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/isaacsene

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi

Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi