23.9.2022
OLLI HALOSEN HUIKEA MENESTYS JATKUU – SUOMEN KESÄ NOUSI RADIOIDEN SOITETUIMMAKSI BIISIKSI!

Pohjola-kappaleellaan hurjaan suosioon noussut lahjakas laulaja-lauluntekijä Olli Halonen on noussut tämän viikon radioiden soitetuimmaksi artistiksi Suomen kesä –kappaleellaan. Tänään julkaistu uusi single Pimeys toimii huikeiden menestyshittien jatkumona ja jatkaa siitä mihin Suomen kesä jää. Kappale on tehty yhdessä Mika Laakkosen kanssa. Olli kuvailee kappaletta näin:

-Jokainen suomalainen tietää, miten raskaalta tämä aika voi tuntua, kun pimeys ei vaan tahdo loppua, ja se alkaa ”kuiskia synkkiä runojansa”. Lopulta kuitenkin kappaleen kantava teema on toivo. Aina se kevät sieltä lopulta tulee, ja aina tästä on selvitty. Ja olemmehan me lopulta maailman onnellisin kansa.

Syksyllä Olli Halonen keikkailee ahkerasti ympäri Suomea. Katso tarkempi keikkalistaus alta:

Olli Halonen syksy 2022 
Pe 23.9. Kuopio, Tahko Oktoberfest
La 24.9. Rantasalmi, Järvisydän Hotel & Spa
To 29.9. Kuusamo, Bar Ihku Ruka
Pe 30.9. Oulu, Bar Ihku
La 1.10. Tampere, Bar Ihku
La 8.10. Oulu, Kauppakeskus Valkea
La 15.10. Aura, Auran Nuortentalo
La 22.10. Turku, Viking Grace
Pe 28.10. Pori, Ravintola Punainen Kukko
Pe 4.11. Kuopio, Kauppakeskus Matkus
La 5.11. Kitee, Ravintola Karhu
Pe 12.11. Kankaanpää, Siili Bar & Terrace
Pe 18.11. Alahärmä, Powerpark
La 19.11. Kalajoki, Viihdekeskus Merisärkkä
La 26.11. Hankasalmi, Lomakeskus Revontuli
Pe 2.12. Kittilä, Wanha Hullu Poro
La 3.12. Tornio, Park Hotel Tornio
Pe 9.12. Pori, Isomäki Areena
La 31.12. Alavus, Alavus Hotelli

Mökkitie Recordsille sainattu, Kuopiosta kotoisin oleva Olli Halonen nousi tuplaplatinaa ylittäneellä singlellään Pohjola sekä Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi että Virallisen radiolistan kärkeen. Kappaleensa itse säveltävällä ja sanoittavalla artistilla on pitkä tausta musiikin parissa ja hän on aiemmin muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Olli Halonen:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/ollihalonen

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com 

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com