23.9.2022
KÄÄRIJÄ JULKAISI UUDEN SINGLEN VÄLIKUOLEMA

Monsp Recordsin lahjakkaasti eri musiikkigenrejä yhdistelevä artisti Käärijä julkaisi uuden singlen Välikuolema. Energisistä kappaleistaan ja live-esiintymisistään tunnettu Käärijä sanoo uuden biisin kertovan pienestä tauosta kesken juhlien.

Biisin aihe syntyi, kun olin viettämässä kaverilla iltaa. Huomasin ystäväni torkahtavan ja hän totesi ”otan vain pienet välikuolemat.” Tajusin että meille lähes kaikille tämä on tapahtunut, niin miksi siitä ei voisi sitten myös biisiä tehdä. Kappale on myös jatko-osa klo23 ja viulunkieli -kappaleille. Toivon että biisi herättää vahvoja juhlafiiliksiä. Mutta myös tunteen, jos kesken juhlien väsymys iskee, niin on ihan ok käydä vähän nukkumassa. Omalla kohdallani biisi herättää muistoja, kun itse olen ottanut ”välikuoleman” kesken illan ja lopulta herännyt seuraavana päivänä”, Käärijä kertoo.

Uuden singlen on tuottanut Käärijän luottotuottaja Aleksi Nurmi ja sanoituksesta vastaa artisti itse. Vuonna 2020 debyyttialbuminsa julkaissut, basson jytkeestä ja nopeista rytmeistä tunnettu artisti kaihtaa genrerajoja ja yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti elementtejä räpistä, metallista ja elektronisesta musiikista. Käärijä on kerännyt kuulija- ja seuraajakuntaa omaperäisellä tyylillään niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa.

Käärijä:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com