23.9.2022
JVG:N ILMIÖMÄINEN VUOSI HUIPENTUU UUTEEN ALBUMIIN!

Kulunut vuosi on ollut jo 12 vuotta musiikkia julkaisseen JVG:n uran isoin. Vuoden loppuhuipennukseksi yhtyeeltä saadaan 7.10. uusi albumi Mun tapa pelata, joka on jo ennen ilmestymistään rikkonut platinarajan yli 24 miljoonalla streamilla.

JVG on pysytellyt tänä vuonna kymmeniä viikkoja putkeen Suomen kuunnelluimpana artistina Spotifyssa. Parhaimmillaan yhtyeellä on ollut ennätykselliset, lähes miljoona kuukausittaista kuuntelijaa! Albumilta löytyvät muun muassa vuoden isoimmiksi hiteiksi kasvaneet singlet Vamos, Viikonloppu ja Amatimies, sekä kuusi uutta kappaletta. Streamisuosion lisäksi singlet ovat soineet laajasti radiossa nousten radiolistan kärkisijoille. Kesällä JVG nähtiin lähes 30 festivaalin pääesiintyjänä uudistetulla show’llaan.

Tiheän oman julkaisutahdin lisäksi JVG on tänä vuonna tehnyt useita yhteiskappaleita muiden artistien kanssa, sekä muun muassa kultarajan rikkoneen remix-version bbno$:n edamame-hitistä. Maaliskuussa ensi-iltansa saanut JVG-dokumenttielokuva Vuodet ollu tuulisii on ollut vuoden katsotuimpia kotimaisia elokuvia.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama yhtye on myynyt uransa aikana yli 440 000 albumia, voittanut 13 Emmaa ja 3 MTV European Music Awards -palkintoa, esiintynyt useamman kerran omalla loppuunmyydyllä Helsinki Arena -keikalla sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Yhtyeen kappaleet Ikuinen vappu ja Tarkenee ovat kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet yhteensä yli 55 miljoonalla striimillä. JVG:n viimeisin albumi, triplaplatinaa myynyt ja Vuoden pop -Emmallakin palkittu RATA/RAITTI -albumi julkaistiin kesäkuussa 2019.

Lataa kansikuva täältä!

JVG:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/jvg

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi