23.9.2022
IDA PAUL JA KALLE LINDROTH JULKAISEVAT VIIMEISEN SINGLEN ENNEN KOLMATTA ALBUMIAAN – AUTIOMAA NYT ULKONA

Suomen ihastuttavin duo Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi tänään viimeisen singlen ennen 4.11. julkaistavaa kolmatta albumiaan. Autiomaa on nopeatempoinen ja kitaravetoinen kappale, jonka koukuttava kertosäe kannustaa yhteislauluun. Idan ja Kallen edellinen single Mä mietin sua nousi kesän aikana isoksi TikTok-ilmiöksi ja kappale lähentelee Spotifyssa kultarajaa. Autiomaa on kahden aiemman singlen tavoin tehty yhdessä menestystuottajien Antti RZY Riihimäen ja Ilkka Wirtasen kanssa, joiden kanssa duo työstää myös kolmosalbumiaan.

Tuntuu jännittävältä julkaista vähän menevämpi biisi nyt—haluttiin tehdä kappale, joka on tanssittava ja bailattava, mutta silti täynnä raakaa tunnetta. Toivomme että tekstistä, joka kuvaa kahden ihmisen spontaania kohtaamista, löytyy samaistumispintaa syksyn pimeneviin iltoihin”, Ida avaa.

Joskus elämässä on sellainen tyhjyyden tunne, että tarvitsee toisen ihmisen läsnäoloa niin paljon että ei ole väliä tai ei halua miettiä mikä tämän kohtaamisen tai suhteen status on tai mihin se johtaa, Autiomaa kertoo tästä tunteesta”, jatkaa Kalle.

Kuuntele Autiomaa täältä!

Marraskuussa julkaistavaa albumia juhlitaan 26.11. Tavastialla. Loppuunmyydyn illan lisäksi samana päivänä järjestetään ikärajaton keikka, jonka liput tulevat myyntiin tänään klo 16. Liput voi ostaa osoitteesta tiketti.fi.

Rakastetun duon edellinen albumi, platinaa myynyt, Vuonna nolla nousi maaliskuussa 2020 Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja sen kaikki kaksitoista kappaletta Suomen Spotifyn top50 -listan joukkoon. Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi ja samaistuttavat lyriikat ovat nostaneet tekijät viimeisten vuosien aikana Suomen musiikkikentän kärkinimiin. Duolla on katalogissaan liuta tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneita singlejä, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi ja platinan ylittänyt kakkosalbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Duon suosituimpia kappaleita ovat mm. 10 miljoonaa striimanneet Hakuammuntaa ja Parvekkeella sekä tuplaplatinaa striimanneet Kupla ja Planeetat.

Lataa uudet promokuvat täältä.
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Ida Paul & Kalle Lindroth:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/idajakalle

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com