22.9.2022
MOUHOUKSEN TOINEN ALBUMI MASENNUST JA MASSII JULKAISTAAN 21.10.

Vinyylin ennakkomyynti on käynnissä Levykauppa Äx:ssä, tilaa uusi albumi täältä

Festarilavoilla tänä kesänä energisellä esiintymisellään ihastuttanut Mouhous julkaisee odotetun toisen albuminsa Masennust ja massii perjantaina 21. lokakuuta. Albumista julkaistaan myös spesiaali vinyyli, jossa on kaksi extrabiisiä.  Se on ennakkomyynnissä Levykauppa Äx:ssä.

Tää levy alkoi syntymään pikkuhiljaa ekan lock downin jälkee. Meidän debyyttialbumin kiertue meni puihin ja tajuttiin ettei ne keikat tuu enää bäkkii. Aluks oli kauheeta rämpimistä, mut yhtäkkiä musanteko oli taas hauskaa. Tehtiin biisejä KIROnHeviteemun ja Mikko Tiaisen kanssa, ja nyt enää ootetaan et pääsette kuulemaan koko kokonaisuuden! Haluttiin vinyylille vähän spessumpaa sisältöö, joten toivottavasti se löytää fanien levyhyllyihi!

MonakostaValentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska. Mouhous julkaisi debyyttialbuminsa I Hate Mouhous helmikuussa 2020 ja se on rikkonut platinrajan striimaamalla yli 30 miljoonaa kertaa Spotifyssa. Mouhous sai albumilla huikeat neljä Emma-ehdokkuutta Emma Gaalassa 2021, jossa he myös esiintyivät tulokaspotpurissa.

Mouhouksen uuden albumin levyjulkkareita juhlitaan Vielki Hengis -tapahtumassa Helsingin jäähallin Black Boxissa torstaina 10. marraskuuta. Illan aikana esiintyvät myös costeeTIPPA ja Heviteemu. Liput myynnissä täällä.

Lataa promokuva täältä!

Mouhous:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.com/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi