19.9.2022
KANKAANPÄÄSSÄ JÄRJESTETÄÄN UUSI TAPAHTUMA MARRASKUUSSA – MUKANA MUUN MUASSA ARTTU WISKARI JA ERIKA VIKMAN!

Marraskuussa 12.11. järjestetään Kankaanpään Tori -tapahtuma Move Areenalla Kankaanpäässä. Tapahtumassa nähdään esiintymässä Vain elämää-ohjelmassakin hurmannut Arttu Wiskari sekä diskopopin ehdoton kuningatar Erika Vikman. Lisäksi tapahtumassa esiintyy upea Mira Luoti. Lipunmyynti on alkanut tänään.

Tapahtuman virallisilla jatkoilla ravintola Siili Bar & Terracessa nähdään Pohjola-kappaleellaan ilmiömäisesti noussut laula-lauluntekijä Olli Halonen.
Tapahtuma on ikärajaton (erillinen anniskelualue K-18) ja tehty yhteistyössä Kankaanpään kaupungin, Kankaanpään Mailan ja Siili Bar & Terracen kanssa

Kankaanpään Tori
Arttu Wiskari, Erika Vikman
+ Mira Luoti
La 12.11. Move Areena, Kankaanpää
Ovet klo 19.00

Liput alk. 35,00€ + tilausmaksut (alk. 1,50 € lippu.fi)
Meet&Greet liput alk. 60,00€
VIP-liput alk. 89,00€

Tapahtuma on ikärajaton, erillinen anniskelualue K-18.
VIP-alue K-18

Jatkobileet Siili Bar & Terrace: Olli Halonen
Liput alk. 15,00€/10,00€

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Warner Music Live järjestää tapahtuman yhteistyössä Kankaanpään kaupungin, Kankaanpään Mailan ja Siili Bar & Terracen kanssa.

Arttu Wiskari
Arttu Wiskarin tuoreimman albumin nimikappale Suomen muotoisen pilven alla oli jymymenestys: se on ylittänyt Spotifyssa tuplaplatinarajan ja sen lyriikkavideollakin on Youtubessa yli 10 miljoonaa katselukertaa. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa. Suuren yleisön artisti on hurmannut muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat edellä mainitun lisäksi muun muassa Tässäkö tää oli? (feat. Leavings-Orkesteri), Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Mökkitie ja Meidän biisi.

Erika Vikman
Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Erika Vikman nimeä kantava, platinaa myynyt debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021. Vikman nähdään tänä syksynä supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa.

Mira Luoti
Mira Luoti sainattiin Warner Music Finlandin alaisuudessa toimivalle Mökkitie Recordsille vuonna 2020. Luodilla on monipuolinen ja pitkä musiikillinen tausta. Uudessa tuotannossa yhdistyy huikealla tavalla Miran pitkä kokemus kotimaisen popmusiikin saralla sekä vahva tarinankerronta ja koskettavat lyriikat. Oman musiikin ja keikkailun lisäksi hän on muun muassa näytellyt erilaisissa produktioissa.

Olli Halonen
Mökkitie Recordsille sainatun, Kuopiosta kotoisin olevan Olli Halosen Pohjola single oli huikea menestys ja se nousi sekä Spotify- että radiolistan kärkeen. Kappale on myös ylittänyt tuplaplatinarajan. Kappaleensa itse säveltävällä ja sanoittavalla artistilla on pitkä tausta musiikin parissa ja kappaleet saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.