19.9.2022
ANTTI TUISKUN VIIMEISELLE MAYHEM-AREENAKIERTUEELLE LISÄKONSERTTI HELSINKIIN!

Antti Tuiskun Mayhem-areenakiertueen lipunmyynti alkoi tänään vauhdikkaasti. Helsingin Jäähallin keikan liput varattiin loppuun muutamassa minuutissa ja useille paikkakunnille lippuja on enää rajoitetusti jäljellä. Kovan kysynnän vuoksi Helsinkiin järjestetään lisäkonsertti perjantaina 5.5. Lisäkonsertin liput ovat myynnissä nyt!

Antti kommentoi tulevaa kiertuetta:

Uskomattoman hienosti menneiden kesän festareiden ja ikimuistoisen Olympiastadionin jälkeen on mahtavaa päästä keväällä kunnon areenakiertueelle, missä pystymme tuomaan minulle ominaisen, mittavan pop-shown Suomen joka kolkkaan! Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, koska voi olla, ettei tämän jälkeen vastaavaa enää koskaan nähdä.

Helsingin Olympiastadionille yli 70 000 ihmisen jättiyleisön Bailantai-spektaakkeleillaan 9.9. ja 10.9. kerännyt Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue
Pe 31.3. Tampere, Nokia Arena
Pe 14.4. Kuopio, Olvi Areena
La 15.4. Lahti, Lahtihalli
Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 22.4. Turku, Gatorade Center
Pe 28.4. Oulu, Ouluhalli
La 29.4. Rovaniemi, Lappi Areena
Pe 5.5. Helsinki, Jäähalli LISÄKONSERTTI
La 6.5. Helsinki, Jäähalli LOPPUUNVARATTU

Liput alk. 49,90 € + tilausmaksut (alk. 1,50 € lippu.fi)

Antti Tuisku:
Instagram
Facebook
Spotify

warnermusic.com/anttituisku

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Konserttien promoottori: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com