9.9.2022
YOUNGHEARTEDILTA UUSI SINGLE – ALBUMI JULKAISTAAN 30.9.

YOUNGHEARTED tuo syyskuuhun lämpöä uudella, Sulatan sun jään -nimeä kantavalla singlellään. Kappale on viimeinen julkaisu ennen 30.9. ilmestyvää albumia, jolta löytyy muun muassa tänä keväänä Uuden Musiikin Kilpailussa hurmannut, kultarajan ylittänyt Sun numero -kappale.

Biisi kertoo siitä, kun et saa haluamaasi, vaikka kuinka tahtoisit. Voi tuntua aluksi raskaalta tyytyä johonkin muuhun, mutta ajan kanssa ymmärtää, että ehkä se olikin sitä mitä tarvitsit”, yhtye kertoo kappaleesta.

Herkistä, akustiseen soundiin nojaavista kappaleistaan ja hurmoksellisista livekeikoistaan tunnetun YOUNGHEARTEDin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Kolmikko perusti YOUNGHEARTEDin vuonna 2015. Vuotta myöhemmin ilmestyi yhtyeen platinarajan ylittänyt debyyttialbumi NUORISYDÄN. Levyltä muistetaan muun muassa triplaplatinarajan (yli 12 miljoona toistoa) rikkonut hitti Hetkeksi. Bändi julkaisi kesäkuussa 2019 odotetun toisen albuminsa Vapaa, jota seurasi ehdokkuus Vuoden yhtye -kategoriassa vuoden 2020 Emma Gaalassa.

Lataa promokuvat tästä!

YOUNGHEARTED:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/younghearted

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com