9.9.2022
VITUNLEIJA® LIVE VOL.01 KOKOAA RÄPIN KÄRKINIMET SUVILAHDEN KATTILAHALLIIN LOKAKUUSSA

vitunleija® kokoaa räpin kärkinimet Kattilahalliin 15. lokakuuta. Helsingin Suvilahdessa sijaitsevassa Kattilahallissa nähdään relevantti kattaus kotimaisen rapskenen kärkinimiä, uusia tulokkaita unohtamatta. Ensimmäistä kertaa järjestettävän vitunleija® LIVE VOL.01:n artistikiinnitykset julkaistaan syyskuun aikana. Rajattu erä 25 euron hintaisia Early bird -lippuja on nyt myynnissä Lippupisteessä!

– Nää bileet on jotain mitä sä et kelannut et Suomessa vois olla – tällaista me katottiin junnuna YouTubesta. Don’t sleep, vitunleija®:n perustaja Bakari Diarra kommentoi.

Vuonna 2018 perustettu vaatemerkki vitunleija® on saavuttanut ilmiömäisen suosion muutaman vuoden aikana. Ihmiset jonottavat pop-upeihin tuntikaupalla eikä vitunleija® logoilta voi kaupungilla kulkiessaan välttyä. Brändi on tunnettu pop-upeistaan, omaperäisistä tempauksistaan sekä yhteistyöstään lukuisien artistien kanssa.

Vitunleija®️LIVE Vol.01 
La 15.10.2022 Helsinki, Kattilahalli
Ovet klo 20:00 / K-18

Early Bird alk. 25,00€ Lippupisteestä.

Promoottori:
Zachris Sundell / Warner Music Live
zachris.sundell@warnermusic.com

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com