9.9.2022
COSTEE JULKAISI TÄNÄÄN VIIMEISEN SINGLEN TULEVALTA ALBUMILTAAN – KAIKKI VAMPYYRIT EI JUO VERTA ULKONA 23.9.

Juuri oman levy-yhtiön perustanut costee julkaisee kolmannen albuminsa Kaikki vampyyrit ei juo verta perjantaina 23. syyskuuta. Tänään on ilmestynyt levyn viimeinen sinkkujulkaisu Olen muistanut, jossa kuullaan Edu Kettusen säveltämää klassikkoa Minä olen muistanut. Kuuntele uusi single tästä. costee käänsi kappaleen alkuperäisen sanoman itselleen sopivammaksi.

Oon aina fiilistelly Edu Kettusta ja tää Kim Lönnholmille tehty ”Minä olen muistanut” biisi on ollu mulle aina ihan yks lempparisävellys ja karaokebravuuri. Toki oon monessa mestassa vetäny tän todella huonosti, koska orkkis sävellaji ei oikeen natsaa mun äänialaan. Halusin tehdä kunnianosoituksen tälle legendaariselle biisille, mutta toin siihen kuitenkin aika paljon jotain uutta ja omaa mukaan. Tästä tuli tämmöinen anteekspyyntö mun exille mun vanhoista mokailuista.

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi syksyllä 2020 ja on rikkonut kultarajan striimaamalla yli 15 miljoonaa kertaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa.

Koko ikänsä musiikkia harrastanut lahjakas laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Uuden albumin levyjulkkarikeikka järjestetään 1.10. Tavastialla. Liput myynnissä täällä!

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Marek Sabogal

costee:
Instagram
Facebook
Spotify

warnermusic.fi/costee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Nino Lintermo / Bad Habit Management
nino@badhabit.fi