9.9.2022
BABY BLUN PYSÄYTTÄVÄ KAPPALE KAKSOISELÄMÄÄ KERTOO HURJAN ELÄMÄNTARINAN

Monspille sainattu Baby Blu julkaisi tänään uuden singlen Kaksoiselämää. Omaelämäkerrallisessa rap-kappaleessa kohdataan menneisyyden haamut ja viedään kuulija Himalajan sisäoppilaitoksesta nuoruuden identiteettikipuiluihin. Henkilökohtainen kappale tihkuu kaksoiselämän synnyttämää tuskaa ja menee syvälle kuulijan ihon alle.
Pysäyttävä kappale on Baby Blun ja Yrjänän yhdessä kirjoittama ja tuottama.

Kävin keväällä paljon läpi omia traumojani ja menin studiolle Yrjänän kanssa, jossa keskusteltiin tosi paljon mun kulttitaustasta ja menneisyydestä Intiassa Himalajan vuoristossa. Sanoin sille, että oon kyllä elänyt jäätävää kaksoiselämää, ja se sanoi, että tossa on biisi. Siitä kaikesta puhuminen tuntui tosi oikealta siinä hetkessä ja yhtäkkiä mulla olikin kaksi verseä valmiina. Vaikka moni ihminen ei pystyisikään samaistumaan kultissa olemiseen tai Intiassa sisäoppilaitoksessa asumiseen, niin kaikki tietää miltä tuntuu pitää yllä kulissia, Baby Blu kertoo kappaleesta.

Baby Blu huumaa kuulijan henkilökohtaisella tarinankerronnalla ja omaperäisellä soundilla, joka kuulostaa siltä, miltä “baby blue” -väri näyttää. Nouseva artisti on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen, ja jazz-rumpaliksi opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna. Alkavana syksynä artistin voi nähdä muun muassa Lost in Music -festivaalilla.

Kuuntele Kaksoiselämää tästä.
Lataa promokuvat tästä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Baby Blu:
Instagram 

Spotify
warnermusic.fi/babyblu

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikat:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com